Muncet Network

Rangkaian Muncet

Makanan Kucing POWERCAT


Assalamualaikum semua. Okey, nin dia kucing2 yang selalu singgah rumah Intan. Elok la tu sekoQ sorang satu. Anak-anak Intan suka sangat gomoi depa. Malah lebih kesian buat tunggang kuda kat depa. Haha sian kucing-kucing ni kene buli. Tapi depa ni tak serik-serik datang rumah. Redho jolah kono buli pon, janji dapat makan.
 
Sat ja kucing2 ni membesaQ dengan jayanya. Dulu kuruih kering je depa. Walaupun depa ni jenis spesis kucing biasa, tapi bulu depa ni panjang-panjang. EkoQ kembang-kembang gitu (especially hitam dengan oyen tu). Taktau la kot mak ke atau bapak-bapak depa ada jenis kucing bulu gebu. Haha banyak benau bapaknye. 

Semalam gi Mydin, ada promoter tu suggest beli makanan kucing #POWERCAT ni. Katanya keluaran Bumiputera (ADABI). Harganya murah berbanding beli Whiskas sebelum ni. Den pon try beli hat kecik satu.
Balik rumah macam biasalah depa dengar je Intan buka pintu belakang, berderuummmm masuk ngiau ngiau. Nyondoi-nyondoi kaki Intan dan anak-anak Intan.

Tabur-tabur lah skit kat depa ni. Tudiaa punya suka laa depa makanan kucing PowerCat ni. Tak habih-habih depa ni repeat oder. Kalau macam ni la kene beli hat paket besaQ la pasni.

Direview oleh @intanhanina





No comments:

Post a Comment

Google+ Followers