Muncet Network

Rangkaian Muncet

Madu Delima De Rijaas

MADU DELIMA DE RIJAAS

Dihasilkan menggunakan campuran estrak buah delima dan madu lebah asli "De Rijaas" melalui proses yang amat berhati-hati bagi menjaga kualiti estrak delima dan madu asli dari sebarang pencemaran serta kehilangan khasiat dan nutrisi semulajadi.

Madu Delima De Rijaas amat baik untuk kesihatan kerana khasiat madu lebah asli dan estrak delima yang mengandungi anti oksidan yang tinggi seperti anthocyanin dan asid ellagik, asid gallic dan flavanoids seperti quercetin ysng boleh melindungi anda daripada diabetik, sakit jantung, osteoarthritis dan pelbagai jenis kanser seperti kanser payudara, prostat dan kulit.

Madu Delima De Rijaas juga mengandungi khasiat estrak delima yang memiliki kadar vitamin yang sangat tinggi seperti vitamin C untuk keperluan harian, vitamin K untuk membantu kesihatan tulang, vitamin B untuk membantu badan memproses protein , karbohidrat dan lemak. Selain dari itu estrak delima yang digunakan juga mengandungi Manganese, Fosforus, Magnasium, Kalsium, Zink dan zat Besi yang tinggi. Manakala kandungan lemak dan kolestrol dalam estrak delima adalah amat rendah.

Kesimpulannya untuk membantu menjaga kesihatan tubuh, amalkan pengambilan 2 sudu besar sehari Madu Delima De Rijaas atau boleh dibancuh bersama air suam. Sesuai untuk semua peringkat umur.

Harga RM45 / 500g

Tak termasuk pos


Untuk Tempahan Sila Whatsapp Intan di 0125215021

Google+ Followers